varmepumper fra energy nordic

De bedste varmepumpe løsninger til både private og erhverv

Få et uforpligtende besøg af en af vores konsulenter

Vi tilbyder et uforpligtende besøg af en af vores erfarne konsulenter, så du får lige præcis den varmepumpe løsning, der passer til dine behov.

De bedste varmepumper til de skarpeste priser

Vi har Danmarks skarpeste priser på bl.a. Panasonic og Samsung varmepumper (og vores priser er selvfølgelig inkl. montering og moms).

Mulighed for fuld finansering med 0 kr. i udbetaling

Når du køber en varmepumpe hos os, har du mulighed for fuld finansiering uden udbetaling gennem Santander.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

FÅ ET TILBUD PÅ DIN NYE VARMEPUMPE

Find os her

Bakkelyvej 2A
9380 Vestbjerg

Kontakt os

+45 32 25 75 75
solar@energynordic.dk

Kundeservice

Man-Tors kl. 9.00-16.00
Fredag kl. 9.00-13.00

Send os en besked og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe løsning, der passer til netop dine behov.

Vi forhandler førende brands

Gode grunde til at vælge en varmepumpe

Spar op til 50%
på varmeregningen

Få op til 17.000 kr.
i offentligt tilskud

Vælg en miljøvenlig
varmeløsning

Har du brug for rådgivning?

Hej! Mit navn er Rasmus. Skal jeg hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmepumpe løsning til netop dit behov? Tøv ikke med at hive fat i mig.

Rasmus Kjærsgaard
Account Manager

Få en effektiv luft til vand varmepumpe med Energy Nordic Solar

Overvejer du at skifte til en mere energieffektiv løsning til opvarmning af dit hjem? Med en luft til vand varmepumpe kan du få en bæredygtig og økonomisk løsning, der reducerer dine energiomkostninger. Hos Energy Nordic Solar er vi specialister i at finde den rette løsning til dig og tilbyder et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, så du kan finde den varmepumpe, der bedst matcher dine behov. 

En luft til vand varmepumpe er en effektiv måde, at udnytte energien i luften, udefra, til at opvarme både boligen og det varme brugsvand. Vores varmepumpe tilbud inkluderer vejledning fra start til slut, så du er sikret en løsning, der passer præcis til dit hjem. Med dansk kontor og danske ansatte garanterer vi en service, der er både professionel og af dansk værdi. 

Vælg en varmepumpe luft til vand fra Panasonic Pro eller Samsung 

Hos Energy Nordic Solar er vi stolte forhandlere af Panasonic Pro, en af de førende producenter af luft til vand varmepumper. Panasonic Pro er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og med deres avancerede teknologi får du en løsning, der både er holdbar og energieffektiv. En luft til vand varmepumpe fra Panasonic Pro kan tilpasses dit hjems behov og sikre en optimal varmefordeling, hvilket betyder, at du får den bedst mulige komfort til en lavere pris. 

Hos Energy Nordic Solar tilbyder vi også luft til vand varmepumper fra Samsung, som er kendt for deres holdbarhed og moderne teknologi. Med en varmepumpe fra Samsung får du en energieffektiv løsning, der kan tilpasses din bolig og giver en behagelig og stabil varme. Selv små boliger kan få glæde af Samsungs fleksible design, der passer til forskellige behov. Med en løsning fra Samsung kan du både reducere dit energiforbrug og skabe et komfortabelt indeklima året rundt. 

Når du vælger en varmepumpe fra Energy Nordic Solar, får du ikke kun adgang til en af de bedste løsninger på markedet, men også til vores erfarne konsulenter. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi vurderer din boligs behov og finder den helt rigtige luft til vand varmepumpe til dig. Vores mål er at sikre, at du får mest muligt ud af din investering og en varmepumpe, der både skåner din økonomi og miljøet. 

Få et uforpligtende varmepumpe tilbud og opnå store besparelser 

Vil du spare på dine varmeudgifter og samtidig investere i en løsning, der er mere miljøvenlig? En luft til vand varmepumpe kan være svaret. Med et varmepumpe tilbud fra Energy Nordic Solar får du en løsning, der sikrer dig lavere energiforbrug og reducerer din CO2-udledning. Vi sørger for en nem og enkel proces fra første kontakt til færdig installation, så du kan få glæde af din nye varmepumpe. 

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge den rette løsning, når det kommer til en varmepumpe. Derfor tilbyder vi et gratis konsulentbesøg, hvor vi kan rådgive dig om mulighederne i din bolig. Vores team

står klar til at hjælpe dig med at forstå, hvordan en luft til vand varmepumpe fungerer, og hvilke besparelser du kan opnå ved at skifte til en mere energieffektiv løsning. 

Uanset om du søger en luft til vand varmepumpe til et mindre hus eller en større ejendom, kan vi finde det rette varmepumpe tilbud til dig. Med Energy Nordic Solar får du en varmepumpe, der er tilpasset dine behov, og du får samtidig en løsning, der er bygget til at holde.