Montering og installation af solceller

Når du bestiller dit solcelleanlæg ved Energy Nordic Solar, har du også mulighed for at bestille montering af vores dygtige installatør. 

Vores montør Lars, som er uddannet inden for solcelleinstallation i Tyskland, har monteret solceller siden 2012. 

Han har erfaring med at montere anlæg i alle størrelser, og han er først færdig når dit anlæg er køreklar. 

 

Inden du bestiller dit solcelleanlæg, er det en god ide at rådføre dig med en specialist som kan vurdere om dit tag den passende konstruktion som er nødvendig for at kunne få installeret et solcelleanlæg. 

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at bestille et for-besøg.  Skriv til os her

Du kan også spare tid, ved allerede at rådføre dig med dit lokale netselskab, om du har den rette måler. Spørg ind til om du har en summationsmåler. 

Når du vælger at investere i et komplet solcelleanlæg fra Energy Nordic Solar, inkluderer vores pakke som standard det nødvendige udstyr til en problemfri installation på dit tag. 

 Du er velkommen til at kontakte Energy Nordic Solar, vi vil gerne hjælpe med eventuelle tilpasninger, der er nødvendige for din specifikke installation.

Når du har lagt din bestilling ved os, og vores montør, så påbegynder vi tilmeldingen af dit nye anlæg. Dette gør vi så tidligt for at sikre at netselskabet er klar til at håndtere eventuel forstærkning af elnettet.
Efter installationen sørger vores montør  for at færdiggøre din tilmelding ved at indsende de nødvendige oplysninger og tilmeldingsdokumenter, så dit anlæg bliver registreret korrekt ved idriftsættelse.  

Når din solcelleinstallation er færdig, og din tilmelding er godkendt vil dit netselskab sende dig et GSRN-nummer inden for 2-4 uger. Dette nummer er nødvendigt for at tilmelde dig en produktionsleverandør, så du kan sælge din overskudsproduktion.

Du kan se listen over de godkendte leverandører her: Produktionselleverandører 
Vi anbefaler at du tager et kig forbi Energy Nordic, her er der samlet en pakkeløsning med både forbrug og produktion i ét.

Pris fra kun kr. 31.995
inkl. 14 paneler

Kampagnepris

Vælg mellem

Komplet Hybrid Solcelleanlæg
kun kr. 72.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 10 kWp Huawei inverter, 5 kWh LFP Batteri fra Huawei – til alle tagtyper.

Komplet Solcelleanlæg med 14 paneler kun kr. 31.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 6 kWp Huawei inverter – til alle tagtyper.