Montage – Bornholm

Vi kan henvise til en ekstern elektriker/installatør af solcelleanlæg på Bornholm, som har fast pris på installation/montering. Hvis du ikke selv ønsker at opsætte dit solcelleanlæg iht. vores installation af solcelleanlæg guide, kan elektriker/installatøren både stå for opsætning, tilmelding, montage og tilslutning af inverter til eltavle. For at reducere ventetiden for net-tilslutning, kan du på forhånd rette henvendelse til dit Netselskab, Trefor, og anmode om udskiftning af elmåler til summationsmåler.

På nuværende tidspunkt dækker elektriker/installatør hele Bornholm gældende priser i tabel 1. Prisen omfatter en standard montering bestående af det købte solcelleanlæg som inkluderer monteringsbeslag, skinner, solcellepaneler, kabel imellem inverter/solceller, installation af inverter og evt. batteripakke, samt tilslutning af kombirelæ/RCD og evt. smartmeter i eksisterende eltavle. Bemærk at der skal tilvælges RCD for at inverter lovligt kan tilsluttes til din eltavle samt tilstrækkeligt solcellekabel.

Det er et krav at dit solcelleanlæg er købt og leveret fra Energy Nordic Solar. Efterfølgende formidles den direkte kontakt til elektriker/installatør, således du har mulighed for at bestille og booke installation direkte med elektriker/installatør. Du vil blive faktureret for montage af solcelleanlæg af elektriker/installatør. Alt kommunikation vedr. montage/installation skal foregå imellem kunde og elektriker direkte, da Energy Nordic Solar blot formidler kontakten til elektriker/installatør.

 • Montering af solcelleanlæg på tag
 • Montering af inverter og evt. batterisystem
 • Elektrisk tilslutning til eltavle som skal være tilgængelig i samme bygning hvor solcelleanlægget monteres
 • Tilmelding af solcelleanlæg
 • Opkobling af WIFI/ShinePhone app
 • Opsætning af evt. Bi-eltavle hvis der ikke er plads i eksisterende eltavle
 • Installationskabel & evt. netværkskabel fra eltavle til inverter
 • Gravearbejde er ikke inkluderet – fx hvis solcelleanlæg monteres på ekstern bygning hvor nuværende elinstallation ikke er tilstrækkelig (kontakt elektriker/montør for merpris)
 • Evt. ekstra solcellekabel og montagebeslag, hvis der ikke er tilkøbt tilstrækkeligt fra Energy Nordic Solar
 • Kabling af inverter til eltavle længere end 5 meter (kontakt elektriker/montør for merpris)
 • Stillads hvis der er højere end 3 meter til tagfod (Ca. 2.500 – 6.000 kr.)

 

Hvis du selv har opsat dit solcelleanlæg, tilbyder elektrikker/montør at tilslutte dit solcelleanlæg til eltavle samt tilmelding af anlæg. Pris ca. 3.500 – 5.500 kr. plus kørsel.

Skal du have et solcelleanlæg installeret på dit landbrug eller erhverv, vil den endelige pris kunne variere. Dette skyldes at der kan være behov for en manitou for at løfte solcellerne op på taget, eller ekstraarbejde i forhold til elinstallation. 

Når dit solcelleanlæg er blevet tilsluttet modtager du efter ca. 2-4 uger et GSRN-nummer fra dit netselskab. Dette skal bruges til at tilmelde dig en produktionselleverandør, så du kan sælge din overskudsproduktion.
Du kan se listen over de godkendte leverandører her: Produktionselleverandører 
Vi anbefaler at du tager et kig forbi Energy Nordic, her er der samlet en pakkeløsning med både forbrug og produktion i ét.
Hvis du har en gammel elmåler, bliver denne automatisk udskiftet til en summationselmåler af dit netselskab (Trefor). Visse netselskaber tager et gebyr på ca. 0-3.000 kr. for udskiftning af elmåler (er ikke inkluderet).

Pris fra kun kr. 31.995
inkl. 14 paneler

Kampagnepris

Vælg mellem

Komplet Hybrid Solcelleanlæg
kun kr. 72.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 10 kWp Huawei inverter, 5 kWh LFP Batteri fra Huawei – til alle tagtyper.

Komplet Solcelleanlæg med 14 paneler kun kr. 31.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 6 kWp Huawei inverter – til alle tagtyper.