VILKÅR FOR ENERGY NORDIC SOLAR

Prisgaranti

Vi forpligter os til at sikre vores kunders tilfredshed og tillid. Vores prisgaranti sikrer, at du altid får den bedste værdi, når du handler hos os.

Det betyder! Finder du det samme produkt til en lavere pris, enten i en fysisk butik eller online, matcher vi til hver en tid prisen, og slår den oveni med ekstra 10%. På den måde sikrer vi dig den absolut bedste handelsoplevelse.

Følgende betingelser bedes opfyldt:

Sådan gør du:

For at benytte dig af vores prisgaranti skal du blot kontakte vores kundeservice på solar@energynordic.dk med dokumentation for det lavere tilbud inden for 7 dage efter dit køb hos os. Vi vil derefter justere prisen i overensstemmelse hermed eller refundere differencen, hvis du allerede har betalt.

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dine køb hos Energy Nordic Solar, og vores prisgaranti er vores løfte om at levere konkurrencedygtige priser og uovertruffen værdi til alle vores kunder.

Pris fra kun kr. 31.995
inkl. 14 paneler

Kampagnepris

Vælg mellem

Komplet Hybrid Solcelleanlæg
kun kr. 72.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 10 kWp Huawei inverter, 5 kWh LFP Batteri fra Huawei – til alle tagtyper.

Komplet Solcelleanlæg med 14 paneler kun kr. 31.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 6 kWp Huawei inverter – til alle tagtyper.