EN DEL AF ENERGY NORDIC

Energy Nordic solar

Vi leverer solcelleløsninger til private og erhverv, som kan bane vejen til en grønnere fremtid med lave elregninger. Med en pakkeløsning eller en skræddersyet løsning fra Energy Nordic Solar kan du nemlig blive selvforsynende med din egen grønne energikilde – og få maksimalt udbytte af din egenproduktion.

Energy Nordic Solar er en del af Energy Nordic. Energy Nordic er stiftet i 2012, og har i dag kontorer i både Danmark og Spanien. I Energy Nordic ved vi alt om el, elpriser og håndtering af egenproduktion, og netop derfor er Energy Nordic Solar en naturlig del af Energy Nordic. Vi mener, det er tid til ny energi. Derfor gør vi op med energibranchens pristillæg, abonnementspriser og skjulte gebyrer. I Energy Nordic leverer vi strøm til markedsprisen. Time for time. Helt enkelt.

De øvrige parametre af strømprisen kan vi ikke gøre noget ved, da de er politisk bestemt. Derfor opstod Energy Nordic Solar. Med Energy Nordic Solar kan vi nemlig gøre op med de faste afgifter ved at tilbyde solcelleløsninger, der gør dig selvforsynende med din egen grønne energikilde. Kun på den måde kan du få en vedvarende lav strømregning – på ALLE parametre.

Med Energy Nordic Solar fuldender vi cirklen, for det ér tid til ny energi. Lad os sammen skabe en grønnere og mere bæredygtig fremtid, hvor du ikke skal grave dybere i lommerne end højst nødvendigt. Vi ved alt om solceller, og hvordan du mest effektivt omdanner solens energi til elektricitet, der passer til din husstands energiforbrug. Vi beregner husstandens behov, der matcher det faktiske forbrugsmønster! Kun på den måde får du den mest rentable løsning.

Vi er stolte af at tilbyde højt ydende solcellepaneler af topkvalitet, der er kendt for deres effektivitet og pålidelighed. Vi tåler enhver form for sammenligning, både på kvalitet og priser.

Velkommen til Energy Nordic Solar. Det er tid til ny energi.

Pris fra kun kr. 31.995
inkl. 14 paneler

Kampagnepris

Vælg mellem

Komplet Hybrid Solcelleanlæg
kun kr. 72.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 10 kWp Huawei inverter, 5 kWh LFP Batteri fra Huawei – til alle tagtyper.

Komplet Solcelleanlæg med 14 paneler kun kr. 31.995,-

Fullblack 430 Wp LONGI® Solceller med HI-MO6 top performance, 6 kWp Huawei inverter – til alle tagtyper.